Резултати

eNauka >  Rezultati >  Optimization of alcoholic fermentation parameters for plum wine production
Naziv: Optimization of alcoholic fermentation parameters for plum wine production
Autori: Miljić, Uroš  ; Đuran, Jovana  ; Puškaš, Vladimir  
Godina: 2019
Publikacija: Archiv Fur Lebensmittelhygiene
ISSN: 0003-925X Archiv Fur Lebensmittelhygiene Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 70 str. 169-176
DOI: 10.2376/0003-925X-70-169
WoS-ID: 000567863300002
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/301785
URL: https://journal-food-safety.de/Article-Details/294
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
23M23 - Međunarodni časopis kategorije M23

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.