Резултати

Naziv: | Optimization of alcoholic fermentation parameters for plum wine production | Autori: | Miljić, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2019 | Publikacija: | Archiv Fur Lebensmittelhygiene | ISSN: | 0003-925X![]() ![]() |
Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 70 str. 169-176 | DOI: | 10.2376/0003-925X-70-169 | WoS-ID: | 000567863300002 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/301785 | URL: | https://journal-food-safety.de/Article-Details/294 | Izvor metapodataka: | Migrirano iz RIS podataka | M-kategorija: | 23M23 - Međunarodni časopis kategorije M23 |
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.