Резултати

еНаука >  Резултати >  Analysis of dependence of dough extensibility on composition of gluten protein subuntis of wheat
Назив: Analysis of dependence of dough extensibility on composition of gluten protein subuntis of wheat
Аутори: Živančev, Dragan  ; Kevrešan, Žarko  ; Mastilović, Jasna  ; Torbica, Aleksandra  
Година: 2013
Публикација: III International Congress “Engineering, Environment and Materials in the Processing Industry”, Jahorina, Bosnia and Herzegovina, 04-06 March
Издавач: Zvornik : Tehnološki fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-11-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 744-750
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/301963
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.