Резултати
                
                    еНаука > 
                
                
                    Резултати > 
                
                
                    Analysis of dependence of dough extensibility on composition of gluten protein subuntis of wheat
                
            
            
            | Назив: | Analysis of dependence of dough extensibility on composition of gluten protein subuntis of wheat | Аутори: | Živančev, Dragan  | 
Година: | 2013 | Публикација: | III International Congress “Engineering, Environment and Materials in the Processing Industry”, Jahorina, Bosnia and Herzegovina, 04-06 March | Издавач: | Zvornik : Tehnološki fakultet | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99955-81-11-4   Претражи идентификатор | 
Колација: | str. 744-750 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/301963 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.