Резултати
еНаука >
Резултати >
Bioactive Proteins and Energy Value of Okara as a Byproduct in Hydrothermal Processing of Soy Milk
Назив: | Bioactive Proteins and Energy Value of Okara as a Byproduct in Hydrothermal Processing of Soy Milk | Аутори: | Stanojević, Sladjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Journal of Agricultural and Food Chemistry | ISSN: | 0021-8561![]() ![]() |
Издавач: | Amer Chemical Soc, Washington | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 61 br. 38 str. 9210-9219 | DOI: | 10.1021/jf4012196 | WoS-ID: | 000330096400026 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84884874021 | PMID: | 23978042 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3120 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/302063 |
Пројекат: | Interdisciplinarni pristup stvaranju novih sorti soje i unapređenju tehnologije gajenja i dorade semena (RS-31022) | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |

SCOPUSTM

PubMed CentralTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.