Резултати

еНаука >  Резултати >  Instrumental and sensory evaluation of quality attributes of mixed buckwheat/wheat breads
Назив: Instrumental and sensory evaluation of quality attributes of mixed buckwheat/wheat breads
Аутори: Pestorić, Mladenka  ; Sakač, Marijana  ; Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Pojić, Milica  ; Sedej, Ivana ; Mišan, Aleksandra  
Година: 2012
Публикација: 6th International Congress FLOUR-BREAD\'11, 8th Croatian Congress of Cereal Technologists
ISSN: 1848-2562 Претражи идентификатор
Издавач: Faculty od food technology Osijek, University of Osijek, Hrvatska
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 266-273
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/302559
URL: https://www.cabdirect.org/cabdirect/abstract/20123355616
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.