Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of aluminium salts, copper salts and polyelectrolytes on charge neutralization of pectin macromolecules
Назив: Effect of aluminium salts, copper salts and polyelectrolytes on charge neutralization of pectin macromolecules
Аутори: Kuljanin, Tatjana ; Mišljenović, Nevena ; Koprivica, Gordana ; Jevrić, Lidija  ; Grbić, Jasna ; Jevtić-Mučibabić, Rada  
Година: 2012
Публикација: Proceedings of 6th Central European Congress on Food, Novi Sad, Serbia, 23-26 May, 2012
Издавач: Novi Sad: University in Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 518-522
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/303380
URL: http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/CEFood-proceedings2012.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.