Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of aluminium salts, copper salts and polyelectrolytes on charge neutralization of pectin macromolecules
Назив: | Effect of aluminium salts, copper salts and polyelectrolytes on charge neutralization of pectin macromolecules | Аутори: | Kuljanin, Tatjana ; Mišljenović, Nevena ; Koprivica, Gordana ; Jevrić, Lidija ; Grbić, Jasna ; Jevtić-Mučibabić, Rada | Година: | 2012 | Публикација: | Proceedings of 6th Central European Congress on Food, Novi Sad, Serbia, 23-26 May, 2012 | Издавач: | Novi Sad: University in Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор | Колација: | str. 518-522 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/303380 | URL: | http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/CEFood-proceedings2012.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.