Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of essential oil of Origanum heracleoticum L. on marinated chicken meat shelf – life
Назив: Effect of essential oil of Origanum heracleoticum L. on marinated chicken meat shelf – life
Аутори: Šarić, Ljubiša  ; Čabarkapa Ivana  ; Škrinjar Marija ; Blagojev N.  ; Gubić, Jasmina  ; Radusin Tanja 
Година: 2011
Публикација: 4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety
Издавач: TUBITAK MAM Food Institute, Turska
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 199-200
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/303434
URL: http://www.comsats.org/Archives/ArchiveNews/AN2011/MRC_4thIntl_Congress_Food_Nutrition_Oct_2011.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.