Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of essential oil of Origanum heracleoticum L. on marinated chicken meat shelf – life
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effect of essential oil of Origanum heracleoticum L. on marinated chicken meat shelf – life | Аутори: | Šarić, Ljubiša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | 4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety | Издавач: | TUBITAK MAM Food Institute, Turska | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 199-200 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/303434 | URL: | http://www.comsats.org/Archives/ArchiveNews/AN2011/MRC_4thIntl_Congress_Food_Nutrition_Oct_2011.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.