Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of the basil on colour, odour and taste of frankfurters
Назив: The influence of the basil on colour, odour and taste of frankfurters
Аутори: Karan, D; Lukic, M; Djordjevic, V; Parunovic, N; Babic, Milijasevic J; Jovanović, Jelena  ; Nikolic, A
Година: 2019
Публикација: IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 333 br. 1 str. 012069-012069
DOI: 10.1088/1755-1315/333/1/012069
WoS-ID: 000509758800069
Scopus-ID: 2-s2.0-85074641042
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/304422
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

2
SCOPUSTM
2
OpenCitations
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.