Резултати
еНаука >
Резултати >
Quality improvement of gluten-free bread based on soybean and enriched with sugar beet molasses
Назив: | Quality improvement of gluten-free bread based on soybean and enriched with sugar beet molasses | Аутори: | Šimurina, Olivera ; Radunović, Aleksandar; Filipčev, Bojana ; Jevtić-Mučibabić, Rada ; Šarić, Ljubiša ; Šoronja-Simović, Dragana | Година: | 2017 | Публикација: | Food & Feed Research | ISSN: | 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор | Издавач: | Novi Sad : Institute for Food Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 44 br. 1 str. 65-72 | DOI: | 10.5937/ffr1701065s | VBS COBISS: | 332480263 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/332480263#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/304747 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.