Резултати

еНаука >  Резултати >  Quality improvement of gluten-free bread based on soybean and enriched with sugar beet molasses
Назив: Quality improvement of gluten-free bread based on soybean and enriched with sugar beet molasses
Аутори: Šimurina, Olivera  ; Radunović, Aleksandar; Filipčev, Bojana  ; Jevtić-Mučibabić, Rada  ; Šarić, Ljubiša  ; Šoronja-Simović, Dragana  
Година: 2017
Публикација: Food & Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Institute for Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 44 br. 1 str. 65-72
DOI: 10.5937/ffr1701065s
VBS COBISS: 332480263
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/332480263#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/304747
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

4
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.