Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparative study of the functional properties of three legume seed isolates: adzuki, pea and soy bean
Назив: Comparative study of the functional properties of three legume seed isolates: adzuki, pea and soy bean
Аутори: Barać, Miroljub  ; Pešić, Mirjana  ; Stanojević, Sladjana  ; Kostić, Aleksandar  ; Bivolarević, Vanja
Година: 2015
Публикација: Journal of Food Science and Technology-Mysore
ISSN: 0022-1155 Journal of Food Science and Technology, Mysore Претражи идентификатор
Издавач: Springer India, New Delhi
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 52 br. 5 str. 2779-2787
DOI: 10.1007/s13197-014-1298-6
WoS-ID: 000352816100027
Scopus-ID: 2-s2.0-84939415107
PMID: 25892775
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3767
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/305367
Пројекат: Korišćenje biljnih izvora proteina, dijetalnih vlakana i antioksidanasa u proizvodnji hrane (RS-31069)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

79
SCOPUSTM
16
PubMed CentralTM
61
OpenCitations
73
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.