Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparative study of the functional properties of three legume seed isolates: adzuki, pea and soy bean
Назив: | Comparative study of the functional properties of three legume seed isolates: adzuki, pea and soy bean | Аутори: | Barać, Miroljub ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Journal of Food Science and Technology-Mysore | ISSN: | 0022-1155![]() ![]() |
Издавач: | Springer India, New Delhi | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 52 br. 5 str. 2779-2787 | DOI: | 10.1007/s13197-014-1298-6 | WoS-ID: | 000352816100027 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84939415107 | PMID: | 25892775 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3767 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/305367 |
Пројекат: | Korišćenje biljnih izvora proteina, dijetalnih vlakana i antioksidanasa u proizvodnji hrane (RS-31069) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.