Резултати
                
                    еНаука > 
                
                
                    Резултати > 
                
                
                    Analysing the dependence between cocoa solids in chocolate and the content of polyphenols, minerals and dietary fiber
                
            
            
            | Назив: | Analysing the dependence between cocoa solids in chocolate and the content of polyphenols, minerals and dietary fiber | Аутори: | Lončarević, Ivana  | 
Уредници: | Bonifacia Zayas Espinal | Година: | 2018 | Публикација: | The Diversified Benefits of Cocoa and Chocolate, Chapter 6 | Издавач: | Nova Science Publishers | Тип резултата: | Поглавље у монографији | ISBN: | 978-1-53613-258-8   Претражи идентификатор | 
Колација: | str. 137-149 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85048904615 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2085 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/305740  | 
URL: | https://novapublishers.com/shop/the-diversified-benefits-of-cocoa-and-chocolate/ | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Petrović, Jovana Migracija  | 
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.