Резултати

еНаука >  Резултати >  Analysing the dependence between cocoa solids in chocolate and the content of polyphenols, minerals and dietary fiber
Назив: Analysing the dependence between cocoa solids in chocolate and the content of polyphenols, minerals and dietary fiber
Аутори: Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Torbica, Aleksandra  ; Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Petrović, Jovana  ; Zarić, Danica  
Уредници: Bonifacia Zayas Espinal
Година: 2018
Публикација: The Diversified Benefits of Cocoa and Chocolate, Chapter 6
Издавач: Nova Science Publishers
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 978-1-53613-258-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 137-149
Scopus-ID: 2-s2.0-85048904615
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2085
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/305740
URL: https://novapublishers.com/shop/the-diversified-benefits-of-cocoa-and-chocolate/
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Petrović, Jovana
Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.