Резултати
Назив: | Uticaj lecitina iz uljane repice na fizičke karakteristike krem proizvoda The impact of rapeseed lecithin on the physical properties of confectionery cream product |
Аутори: | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana ; Šarac, Vladimir; Trzin, Dragan; Zarić, Danica ; Torbica, Aleksandra | Година: | 2016 | Публикација: | Zbornik radova, 57. Savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 19-24. jun 2016. | Издавач: | Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad: DOO "Industrijsko bilje" |
Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6253-061-5 Претражи идентификатор | Колација: | str. 171-177 | VBS COBISS: | 326618887 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/306095 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена о доступности: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.