Rezultati
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Uticaj lecitina iz uljane repice na fizičke karakteristike krem proizvoda The impact of rapeseed lecithin on the physical properties of confectionery cream product |
Autori: | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2016 | Publikacija: | Zbornik radova, 57. Savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 19-24. jun 2016. | Izdavač: | Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad: DOO "Industrijsko bilje" |
Tip rezultata: | Konferencijski rad | ISBN: | 978-86-6253-061-5![]() ![]() |
Kolacija: | str. 171-177 | VBS COBISS: | 326618887 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/306095 | Izvor metapodataka: | Migrirano iz RIS podataka | Napomena o dostupnosti: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.