Results
Title: | Uticaj lecitina iz uljane repice na fizičke karakteristike krem proizvoda The impact of rapeseed lecithin on the physical properties of confectionery cream product |
Authors: | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana ; Šarac, Vladimir; Trzin, Dragan; Zarić, Danica ; Torbica, Aleksandra | Issue Date: | 2016 | Publication: | Zbornik radova, 57. Savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 19-24. jun 2016. | Publisher: | Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad: DOO "Industrijsko bilje" |
Type: | Conference Paper | ISBN: | 978-86-6253-061-5 Search Idenfier | Collation: | str. 171-177 | VBS COBISS: | 326618887 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/306095 | Metadata source: | Migrirano iz RIS podataka | Availability note: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | M-category: | Mp. category will be shown later |
Items in eNauka are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.