Results

eNauka >  Results >  Uticaj lecitina iz uljane repice na fizičke karakteristike krem proizvoda
Title: Uticaj lecitina iz uljane repice na fizičke karakteristike krem proizvoda
The impact of rapeseed lecithin on the physical properties of confectionery cream product
Authors: Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Petrović, Jovana  ; Šarac, Vladimir; Trzin, Dragan; Zarić, Danica  ; Torbica, Aleksandra  
Issue Date: 2016
Publication: Zbornik radova, 57. Savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 19-24. jun 2016.
Publisher: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO "Industrijsko bilje"
Type: Conference Paper
ISBN: 978-86-6253-061-5 Search Idenfier
Collation: str. 171-177
VBS COBISS: 326618887
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/306095
Metadata source: Migrirano iz RIS podataka
Availability note: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
M-category: 
Mp. category will be shown later

Find the DOI


Google ScholarTM

Items in eNauka are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.