Резултати

еНаука >  Резултати >  INFLUENCE OF MILK ON THE CONTENT AND TOTAL PROTEIN CHANGES DURING RIPENING WHITE CHEESE IN INDUSTRIAL PRODUCTION
Назив: INFLUENCE OF MILK ON THE CONTENT AND TOTAL PROTEIN CHANGES DURING RIPENING WHITE CHEESE IN INDUSTRIAL PRODUCTION
Аутори: Savić, Željko  ; MACEJ, Ognjen; Drašković, Nenad  ; Milošević, Božidar  
Година: 2016
Публикација: The Journal "Agriculture and Forestry"
ISSN: 0554-5579 Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 62 br. 2
DOI: 10.17707/agricultforest.62.2.13
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/306617
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.