Резултати
еНаука >
Резултати >
INFLUENCE OF MILK ON THE CONTENT AND TOTAL PROTEIN CHANGES DURING RIPENING WHITE CHEESE IN INDUSTRIAL PRODUCTION
Назив: | INFLUENCE OF MILK ON THE CONTENT AND TOTAL PROTEIN CHANGES DURING RIPENING WHITE CHEESE IN INDUSTRIAL PRODUCTION | Аутори: | Savić, Željko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | The Journal "Agriculture and Forestry" | ISSN: | 0554-5579![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 62 br. 2 | DOI: | 10.17707/agricultforest.62.2.13 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/306617 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.