Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of freeze-drying on viability and biochemical properties of autochthonous lactic acid bacteria
Назив: Influence of freeze-drying on viability and biochemical properties of autochthonous lactic acid bacteria
Аутори: Mirković, Nemanja  ; Paunović, Dušanka ; Petrušić, Milica  ; Radulović, Zorica  ; Ivana Lazarević; Dimitrijević-Branković, Suzana I.  ; Rakin, Marica B.  
Година: 2014
Публикација: II International Congress Food technology, Quality and Safety
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-043-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 505-509
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/306668
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.