Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of freeze-drying on viability and biochemical properties of autochthonous lactic acid bacteria
Назив: | Influence of freeze-drying on viability and biochemical properties of autochthonous lactic acid bacteria | Аутори: | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | II International Congress Food technology, Quality and Safety | Издавач: | University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-043-8![]() ![]() |
Колација: | str. 505-509 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/306668 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.