Резултати
еНаука >
Резултати >
Essential oil versus supercritical fluid extracts of winter savory (Satureja montana L.) – Assessment of the oxidative, microbiological and sensory quality of fresh pork sausages
Назив: | Essential oil versus supercritical fluid extracts of winter savory (Satureja montana L.) – Assessment of the oxidative, microbiological and sensory quality of fresh pork sausages | Аутори: | Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Tomović, Vladimir ; Ikonić, Predrag ; Zeković, Zoran ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Đurović, Saša ; Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Ivić, Maja | Година: | 2019 | Публикација: | Food Chemistry | ISSN: | 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 287 str. 280-286 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2018.12.137 | WoS-ID: | 000460630600034 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85062265025 | PMID: | 287 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/173 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/306775 https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/685 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
56
SCOPUSTM
SCOPUSTM
12
PubMed CentralTM
PubMed CentralTM
38
OpenCitations
OpenCitations
47
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.