Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj suncokretovog lecitina na reološke i teksturalne karakteristike mazivog kakao-krem proizvoda
Назив: Uticaj suncokretovog lecitina na reološke i teksturalne karakteristike mazivog kakao-krem proizvoda
Аутори: Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Trzin, Dragan; Šarac, Vladimir; Dokić, Ljubica  ; Šereš, Zita  
Година: 2013
Публикација: Zbornik radova, 54. Savetovanja industrije ulja sa međunarodnim učešćem
Издавач: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje”
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-022-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 153-160
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/312929
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.