Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Uticaj suncokretovog lecitina na reološke i teksturalne karakteristike mazivog kakao-krem proizvoda
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Uticaj suncokretovog lecitina na reološke i teksturalne karakteristike mazivog kakao-krem proizvoda | Autori: | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2013 | Publikacija: | Zbornik radova, 54. Savetovanja industrije ulja sa međunarodnim učešćem | Izdavač: | Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje” |
Tip rezultata: | Konferencijski rad | ISBN: | 978-86-6253-022-6![]() ![]() |
Kolacija: | str. 153-160 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/312929 | Izvor metapodataka: | Migrirano iz RIS podataka | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.