Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Uticaj suncokretovog lecitina na reološke i teksturalne karakteristike mazivog kakao-krem proizvoda
Naziv: Uticaj suncokretovog lecitina na reološke i teksturalne karakteristike mazivog kakao-krem proizvoda
Autori: Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Trzin, Dragan; Šarac, Vladimir; Dokić, Ljubica  ; Šereš, Zita  
Godina: 2013
Publikacija: Zbornik radova, 54. Savetovanja industrije ulja sa međunarodnim učešćem
Izdavač: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje”
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-6253-022-6 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 153-160
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/312929
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.