Резултати
Назив: | Osa starches as improvers in gluten-free bread from hemp seed meal | Аутори: | Dapčević-Hadnađev, Tamara ; Hadnađev, Miroslav ; Pojić, Milica | Година: | 2014 | Публикација: | Proceedings of II International Congress “Food Technology, Quality and Safety” | Издавач: | Institute of Food Technology, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-043-8 Претражи идентификатор | Колација: | br. 2 str. 166-170 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/313816 | URL: | http://fins.uns.ac.rs/uploads/XVI%20International%20Symposium%20__Feed%20Technology__.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.