Резултати

еНаука >  Резултати >  Osa starches as improvers in gluten-free bread from hemp seed meal
Назив: Osa starches as improvers in gluten-free bread from hemp seed meal
Аутори: Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Hadnađev, Miroslav  ; Pojić, Milica  
Година: 2014
Публикација: Proceedings of II International Congress “Food Technology, Quality and Safety”
Издавач: Institute of Food Technology, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-043-8 Претражи идентификатор
Колација: br. 2 str. 166-170
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/313816
URL: http://fins.uns.ac.rs/uploads/XVI%20International%20Symposium%20__Feed%20Technology__.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.