Резултати
еНаука >
Резултати >
APPLICATIONS OF POTENTIAL PROBIOTIC BACTERIA AND OMEGA-3 - FATTY ACIDS IN YOGURT PRODUCTION AND IMPACT ON SENSORY - QUALITY
Назив: | APPLICATIONS OF POTENTIAL PROBIOTIC BACTERIA AND OMEGA-3 - FATTY ACIDS IN YOGURT PRODUCTION AND IMPACT ON SENSORY - QUALITY | Аутори: | Mirković, Nemanja ; Nedović, Viktor ; Paunović, Dušanka ; Petrušić, Milica ; Radulović, Zorica ; Miočinović, Jelena B. ; Kekuš Dušan | Година: | 2016 | Публикација: | III International Congress "Food Technology. Quality and Safety | Издавач: | Institute of food technology University of Novi Sad, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор | Колација: | str. 56-62 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/314613 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.