Резултати

еНаука >  Резултати >  APPLICATIONS OF POTENTIAL PROBIOTIC BACTERIA AND OMEGA-3 - FATTY ACIDS IN YOGURT PRODUCTION AND IMPACT ON SENSORY - QUALITY
Назив: APPLICATIONS OF POTENTIAL PROBIOTIC BACTERIA AND OMEGA-3 - FATTY ACIDS IN YOGURT PRODUCTION AND IMPACT ON SENSORY - QUALITY
Аутори: Mirković, Nemanja  ; Nedović, Viktor  ; Paunović, Dušanka ; Petrušić, Milica  ; Radulović, Zorica  ; Miočinović, Jelena B.  ; Kekuš Dušan
Година: 2016
Публикација: III International Congress "Food Technology. Quality and Safety
Издавач: Institute of food technology University of Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 56-62
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/314613
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.