Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of starter cultures on the lactic acid bacteria microbiota of Petrovac sausage
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The influence of starter cultures on the lactic acid bacteria microbiota of Petrovac sausage | Аутори: | Milicevic, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Italian Journal of Food Science | ISSN: | 1120-1770![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 33 br. 2 str. 24-34 | DOI: | 10.15586/ijfs.v33i2.1918 | WoS-ID: | 000695883200003 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85112001452 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/315169 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.