Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of starter cultures on the lactic acid bacteria microbiota of Petrovac sausage
Назив: The influence of starter cultures on the lactic acid bacteria microbiota of Petrovac sausage
Аутори: Milicevic, Bojana ; Tomović, Vladimir; Danilović, Bojana  ; Savić, Dragiša  
Година: 2021
Публикација: Italian Journal of Food Science
ISSN: 1120-1770 Italian Journal of Food Science Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 33 br. 2 str. 24-34
DOI: 10.15586/ijfs.v33i2.1918
WoS-ID: 000695883200003
Scopus-ID: 2-s2.0-85112001452
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/315169
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

9
SCOPUSTM
2
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.