Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioksidativna aktivnost i sadržaj mononezasićenih masnih kiselina u fermentisanim mlečnim proizvodima dobijenim pomoću kombuhe
Назив: Antioksidativna aktivnost i sadržaj mononezasićenih masnih kiselina u fermentisanim mlečnim proizvodima dobijenim pomoću kombuhe
Antioxidant activity and monounsaturated fatty acids content of kombucha fermented milk products
Аутори: Vitas, Jasmina  ; Malbaša, Radomir  ; Lončar, Eva ; Milanović, Spasenija ; Kravić, Snežana  ; Suturović, Irena 
Година: 2013
Публикација: Prehrambena industrija: časopis za proizvodnju, tehnologiju, bioinženjerstvo i marketing - Food industry / Mleko i mlečni proizvodi - Milk and dairy products
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор
Издавач: Beograd: Savez Hemijskih Inženjera Srbije (SHI)
Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 24 br. 1 str. 19-22
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/315387
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.