Резултати

еНаука >  Резултати >  Upgrading of valuable food component contents and anti-nutritional factors depletion by solid-state fermentation: A way to valorize wheat bran for nutrition
Назив: Upgrading of valuable food component contents and anti-nutritional factors depletion by solid-state fermentation: A way to valorize wheat bran for nutrition
Аутори: Jakovetić Tanasković, Sonja  ; Šekuljica, Nataša  ; Jovanović, Jelena  ; Gazikalović, Ivana  ; Grbavčić, Sanja; Đorđević, Nikola; Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Hao, Jian; Luković, Nevena  ; Knežević-Jugović, Zorica  
Година: 2021
Публикација: Journal of Cereal Science
ISSN: 0733-5210 Journal of Cereal Science Претражи идентификатор
Издавач: Academic Press
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 99 str. 103159
DOI: 10.1016/j.jcs.2020.103159
WoS-ID: 000681734700005
Scopus-ID: 2-s2.0-85101145731
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/315709
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4848
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet) (RS-200135)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo) (RS-200287)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

25
SCOPUSTM
10
OpenCitations
20
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.