Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Microencapsulation of probiotic starter culture in protein–carbohydrate carriers using spray and freeze-drying processes: Implementation in whey-based beverages
Naziv: | Microencapsulation of probiotic starter culture in protein–carbohydrate carriers using spray and freeze-drying processes: Implementation in whey-based beverages | Autori: | Obradović, Nataša ; Volić, Mina ; Nedović, Viktor ; Rakin, Marica ; Bugarski, Branko | Godina: | 2022 | Publikacija: | Journal of Food Engineering | ISSN: | 0260-8774 Journal of Food Engineering | Izdavač: | Elsevier Ltd. | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 321 str. 110948 | DOI: | 10.1016/j.jfoodeng.2022.110948 | WoS-ID: | 000782277400003 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85122645857 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/315827 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6031 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5035 |
Projekat: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo) (RS-200287) | M-kategorija: | 21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu |
38
SCOPUSTM
SCOPUSTM
6
OpenCitations
OpenCitations
28
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions
Unpaywall
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.