Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Microencapsulation of probiotic starter culture in protein–carbohydrate carriers using spray and freeze-drying processes: Implementation in whey-based beverages
Naziv: Microencapsulation of probiotic starter culture in protein–carbohydrate carriers using spray and freeze-drying processes: Implementation in whey-based beverages
Autori: Obradović, Nataša  ; Volić, Mina  ; Nedović, Viktor  ; Rakin, Marica  ; Bugarski, Branko  
Godina: 2022
Publikacija: Journal of Food Engineering
ISSN: 0260-8774 Journal of Food Engineering
Izdavač: Elsevier Ltd.
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 321 str. 110948
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2022.110948
WoS-ID: 000782277400003
Scopus-ID: 2-s2.0-85122645857
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/315827
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6031
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5035
Projekat: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo) (RS-200287)
M-kategorija: 
21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu

38
SCOPUSTM
6
OpenCitations
28
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Zahtev za ispravku

Poruka će biti poslata Vašem NIO uredniku

Molimo Vas da unesete sadržaj

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.