Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidative activities and chemical characterization of polysaccharides extracted from the basidiomycete Schizophyllum commune
Назив: Antioxidative activities and chemical characterization of polysaccharides extracted from the basidiomycete Schizophyllum commune
Аутори: Klaus, Anita  ; Kozarski, Maja S.  ; Nikšić, Miomir ; Jakovljević, Dragica ; Todorović, Nina  ; Van Griensven, Leo J. L. D.
Година: 2011
Публикација: Lwt-Food Science and Technology
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 44 br. 10 str. 2005-2011
DOI: 10.1016/j.lwt.2011.05.010
WoS-ID: 000295115800005
Scopus-ID: 2-s2.0-80051798663
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/315991
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2662
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/853
Пројекат: Ministry of Science and Technological Development of the Republic of Serbia
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

112
SCOPUSTM
76
OpenCitations
93
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.