Резултати

еНаука >  Резултати >  Authentication of Turkish propolis through HPTLC fingerprints combined with multivariate analysis and palynological data and their comparative antioxidant activity
Назив: Authentication of Turkish propolis through HPTLC fingerprints combined with multivariate analysis and palynological data and their comparative antioxidant activity
Аутори: Guzelmeric, Etil; Ristivojević, Petar  ; Trifković, Jelena  ; Dastan, Tugce; Yilmaz, Ozlem; Cengiz, Ozlem; Yesilada, Erdem
Година: 2018
Публикација: LWT -food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie)
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Science Bv, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 87 str. 23-32
DOI: 10.1016/j.lwt.2017.08.060
WoS-ID: 000415769500004
Scopus-ID: 2-s2.0-85028506690
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2552
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2989
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/315997
Пројекат: Korelacija strukture i osobina prirodnih i sintetičkih molekula i njihovih kompleksa sa metalima (RS-172017)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

57
SCOPUSTM
33
OpenCitations
52
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца