Резултати

еНаука >  Резултати >  Profiling of Turkish propolis subtypes: Comparative evaluation of their phytochemical compositions, antioxidant and antimicrobial activities
Назив: Profiling of Turkish propolis subtypes: Comparative evaluation of their phytochemical compositions, antioxidant and antimicrobial activities
Аутори: Ristivojević, Petar  ; Dimkić, Ivica  ; Guzelmeric, Etil; Trifković, Jelena  ; Knežević, Magdalena  ; Berić, Tanja  ; Yesilada, Erdem; Milojković-Opsenica, Dušanka  ; Stanković, Slaviša  
Година: 2018
Публикација: LWT -food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie)
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 95 str. 367-379
DOI: 10.1016/j.lwt.2018.04.063
WoS-ID: 000436217000052
Scopus-ID: 2-s2.0-85047067014
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2930
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2165
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2929
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/2672
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/315998
Пројекат: Molekularna karakterizacija bakterija iz rodova Bacillus i Pseudomonas kao potencijalnih agenasa za biološku kontrolu (RS-173026)
Korelacija strukture i osobina prirodnih i sintetičkih molekula i njihovih kompleksa sa metalima (RS-172017)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

43
SCOPUSTM
29
OpenCitations
39
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца