Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Sodium chloride and nitrite contents in canned meat in pieces from the Serbian market
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Sodium chloride and nitrite contents in canned meat in pieces from the Serbian market | Autori: | Peulić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2020 | Publikacija: | Food & Feed Research | ISSN: | 2217-5369![]() ![]() |
Izdavač: | Novi Sad : Institute for Food Technology | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 47 br. 2 str. 169-174 | DOI: | 10.5937/ffr47-29118 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85153711578 | VBS COBISS: | 107995657 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/319003 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/107995657#izum.si |
Izvor metapodataka: | Migracija | M-kategorija: | 24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.