Резултати
еНаука >
Резултати >
Sodium chloride and nitrite contents in canned meat in pieces from the Serbian market
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Sodium chloride and nitrite contents in canned meat in pieces from the Serbian market | Аутори: | Peulić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Food & Feed Research | ISSN: | 2217-5369![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad : Institute for Food Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 47 br. 2 str. 169-174 | DOI: | 10.5937/ffr47-29118 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85153711578 | VBS COBISS: | 107995657 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/319003 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/107995657#izum.si |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.