Резултати
еНаука >
Резултати >
Antibakterijski efekat vinskih marinada sa etarskim uljima Juniperus communis I Satureja montana na kontaminente junećeg mesa
Назив: | Antibakterijski efekat vinskih marinada sa etarskim uljima Juniperus communis I Satureja montana na kontaminente junećeg mesa Antibacterial activity of red-wine marinades containing Juniperus communis and Satureja montana essential oils against food contaminants in beef |
Аутори: | Vasilijević, Bojana P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Book of Abstract: UNIFOOD Conference, 5th - 6th October 2018, Belgrade, Serbia | Издавач: | Beograd : Univerzitet u Beogradu | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7522-060-2![]() ![]() |
Колација: | str. OHP45/FCHP45 | URI: | https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/2985 https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/632 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/319608 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.