Резултати

еНаука >  Резултати >  Antibakterijski efekat vinskih marinada sa etarskim uljima Juniperus communis I Satureja montana na kontaminente junećeg mesa
Назив: Antibakterijski efekat vinskih marinada sa etarskim uljima Juniperus communis I Satureja montana na kontaminente junećeg mesa
Antibacterial activity of red-wine marinades containing Juniperus communis and Satureja montana essential oils against food contaminants in beef
Аутори: Vasilijević, Bojana P.  ; Mitić Ćulafić, Dragana S.  ; Knežević-Vukčević, Jelena B. ; Đekić, Ilija V.  ; Tomašević, Igor B.  ; Nikolić, Biljana J.  ; Velebit, Branko M.  
Година: 2018
Публикација: Book of Abstract: UNIFOOD Conference, 5th - 6th October 2018, Belgrade, Serbia
Издавач: Beograd : Univerzitet u Beogradu
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7522-060-2 Претражи идентификатор
Колација: str. OHP45/FCHP45
URI: https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/2985
https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/632
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/319608
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.