Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensory properties of bread with addition of rose hip by-product
Назив: Sensory properties of bread with addition of rose hip by-product
Аутори: Vasić, Ana; Matić, Ana; Damjanović, Bojan; Đorđe Alavuk; Šoronja-Simović, Dragana  ; Zahorec, Jana  
Година: 2019
Публикација: Proceedings, VI International Congress on Engineering, Environment and Materials in Processing Industry, Jahorina, March 11-13. 2019
Издавач: Zvornik: Uviversity of East Sarajevo, Faculty of Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-28-2 Претражи идентификатор
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/320716
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.