Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Sensory properties of bread with addition of rose hip by-product | Аутори: | Vasić, Ana; Matić, Ana; Damjanović, Bojan; Đorđe Alavuk; Šoronja-Simović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Proceedings, VI International Congress on Engineering, Environment and Materials in Processing Industry, Jahorina, March 11-13. 2019 | Издавач: | Zvornik: Uviversity of East Sarajevo, Faculty of Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99955-81-28-2![]() ![]() |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/320716 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.