Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of processing and limited proteolysis on protease inhibitor and lypoxigenase activity of pea protein isolate
Назив: The effect of processing and limited proteolysis on protease inhibitor and lypoxigenase activity of pea protein isolate
Аутори: Kostić, Aleksandar  ; M. Barać; S. Čabrilo; S. Stanojević; M. Pešić; S. Žilić
Година: 2011
Публикација: 22nd Scientific – expert Conference of Agriculture and Food industry
Издавач: Faculty of Agriculture and Food Sciences, Sarajevo and Faculty of Agriculture, Izmir, Turkey, Bosna i Hercegovina
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-9958-597-27-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 279-282
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/322055
URL: http://www.ppf.unsa.ba/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.