Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of processing and limited proteolysis on protease inhibitor and lypoxigenase activity of pea protein isolate
Назив: | The effect of processing and limited proteolysis on protease inhibitor and lypoxigenase activity of pea protein isolate | Аутори: | Kostić, Aleksandar ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | 22nd Scientific – expert Conference of Agriculture and Food industry | Издавач: | Faculty of Agriculture and Food Sciences, Sarajevo and Faculty of Agriculture, Izmir, Turkey, Bosna i Hercegovina | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-9958-597-27-5![]() ![]() |
Колација: | str. 279-282 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/322055 | URL: | http://www.ppf.unsa.ba/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.