Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Comparison of the kombucha fermentation on sucrose and lactose | Аутори: | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | Book of abstracts [Elektronski izvor], 1st Workshop "Regional perspectives in food safety" at the Center of Excellence for Food Safety and Emerging Risk (CEFSER) [and] 12th Danube-Kris-Mures-Tisa Euroregion Conference on Food, Environment and Health, Novi Sad, Serbia, 14-15. 9. 2010 | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-80995-84-7![]() ![]() |
Колација: | str. 51-51 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/322193 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена о доступности: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.