Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of the kombucha fermentation on sucrose and lactose
Назив: Comparison of the kombucha fermentation on sucrose and lactose
Аутори: Vitas, Jasmina  ; Malbaša, Radomir  ; Lončar, Eva ; Kolarov, Ljiljana ; Đurić, Mirjana  
Година: 2010
Публикација: Book of abstracts [Elektronski izvor], 1st Workshop "Regional perspectives in food safety" at the Center of Excellence for Food Safety and Emerging Risk (CEFSER) [and] 12th Danube-Kris-Mures-Tisa Euroregion Conference on Food, Environment and Health, Novi Sad, Serbia, 14-15. 9. 2010
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-80995-84-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 51-51
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/322193
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.