Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Trend promene ukupnog sadržaja biogenih amina u tradicionalnoj fermentisanoj kobasici (Petrovská klobása) tokom tri proizvodne sezone
Naziv: Trend promene ukupnog sadržaja biogenih amina u tradicionalnoj fermentisanoj kobasici (Petrovská klobása) tokom tri proizvodne sezone
Autori: Tasić, Tatjana  ; Petrović Ljiljana
Godina: 2012
Publikacija: 3. Simpozijum „Bezbednost i kvalitet namirnica animalnog porekla“
Izdavač: Beograd : Naučna KMD, 2012, Serbia
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-6021-060-1 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 70-77
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/323455
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.