Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of basil essential oil (Ocimum Basilicum L.) on the quality of cooked pork sausages
Назив: | The effect of basil essential oil (Ocimum Basilicum L.) on the quality of cooked pork sausages | Аутори: | Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Džinić, Natalija ; Ikonić, Predrag ; Zeković, Zoran ; Pavlić, Branimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Jokanović, Marija ; Tasić, Tatjana ; Škaljac, Snežana ; | Година: | 2017 | Публикација: | Proceedings / V International Congress “Engineering, Environment and Materials in Processing Industry“, March 15th-17th 2017, Jahorina, Bosnia and Herzegovina | Издавач: | Zvornik: University of East Sarajevo, Faculty of Technology Zvornik | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99955-81-22-0 Претражи идентификатор | Колација: | str. 60-65 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/323793 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена о доступности: | Подаци и/или пуни текст су непотпуни | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.