Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of basil essential oil (Ocimum Basilicum L.) on the quality of cooked pork sausages
Назив: The effect of basil essential oil (Ocimum Basilicum L.) on the quality of cooked pork sausages
Аутори: Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Džinić, Natalija ; Ikonić, Predrag  ; Zeković, Zoran  ; Pavlić, Branimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Jokanović, Marija  ; Tasić, Tatjana  ; Škaljac, Snežana  ;
Година: 2017
Публикација: Proceedings / V International Congress “Engineering, Environment and Materials in Processing Industry“, March 15th-17th 2017, Jahorina, Bosnia and Herzegovina
Издавач: Zvornik: University of East Sarajevo, Faculty of Technology Zvornik
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-22-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 60-65
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/323793
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Подаци и/или пуни текст су непотпуни
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.