Резултати
еНаука >
Резултати >
Brewing and malting technology by-products as raw materials in L-(+)-lactic acid fermentation

Назив: | Brewing and malting technology by-products as raw materials in L-(+)-lactic acid fermentation | Аутори: | Radosavljević, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Journal of Chemical Technology and Biotechnology | ISSN: | 0268-2575![]() ![]() |
Издавач: | Hoboken: Wiley | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 95 br. 2 str. 339-347 | DOI: | 10.1002/jctb.5878 | WoS-ID: | 000505736200004 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85058213656 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2039 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4354 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4722 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/324487 |
Пројекат: | Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017) | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |