Резултати

еНаука >  Резултати >  Brewing and malting technology by-products as raw materials in L-(+)-lactic acid fermentation
Назив: Brewing and malting technology by-products as raw materials in L-(+)-lactic acid fermentation
Аутори: Radosavljević, Miloš  ; Pejin, Jelena  ; Pribić, Milana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Mladenović, Dragana  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  
Година: 2020
Публикација: Journal of Chemical Technology and Biotechnology
ISSN: 0268-2575 Journal of Chemical Technology and Biotechnology Претражи идентификатор
Издавач: Hoboken: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 95 br. 2 str. 339-347
DOI: 10.1002/jctb.5878
WoS-ID: 000505736200004
Scopus-ID: 2-s2.0-85058213656
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2039
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4354
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4722
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/324487
Пројекат: Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017)
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

18
SCOPUSTM
12
OpenCitations
17
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца