Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of feeding programs with different protein and energy levels on the performance and carcass quality of broilers
Назив: Effect of feeding programs with different protein and energy levels on the performance and carcass quality of broilers
Аутори: Milić Dragan; Tolimir, Nataša  ; Vukić-Vranješ Marina; Maslovarić, Marijana  ; Stanaćev Vladislav
Година: 2014
Публикација: XVI International Symposium “Feed Technology”
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-044-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 217-221
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/325141
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.