Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of feeding programs with different protein and energy levels on the performance and carcass quality of broilers
Назив: | Effect of feeding programs with different protein and energy levels on the performance and carcass quality of broilers | Аутори: | Milić Dragan; Tolimir, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | XVI International Symposium “Feed Technology” | Издавач: | University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-044-5![]() ![]() |
Колација: | str. 217-221 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/325141 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.