Резултати

еНаука >  Резултати >  Bioactive, physical and sensory properties of chocolates enriched with microencapsulated yarrow (Achillea millefolium L.) bioactive compounds
Назив: Bioactive, physical and sensory properties of chocolates enriched with microencapsulated yarrow (Achillea millefolium L.) bioactive compounds
Аутори: D. Komes; A. Belscak-Cvitanovic; A. Vojvodić; A. Busic; Nedović, Viktor A.  ; Đorđević, Verica B.  ; Bugarski, Branko M.  
Година: 2013
Публикација: Book of Abstracts of the 5th International Symposium on Delivery of Functionality in Complex Food Systems
ISSN: 0366-6352 Chemical Papers = Chemicke Zvesti Претражи идентификатор
Издавач: Haifa, Israel
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 119-119
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/325962
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.