Резултати
еНаука >
Резултати >
Bioactive, physical and sensory properties of chocolates enriched with microencapsulated yarrow (Achillea millefolium L.) bioactive compounds
Назив: | Bioactive, physical and sensory properties of chocolates enriched with microencapsulated yarrow (Achillea millefolium L.) bioactive compounds | Аутори: | D. Komes; A. Belscak-Cvitanovic; A. Vojvodić; A. Busic; Nedović, Viktor A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Book of Abstracts of the 5th International Symposium on Delivery of Functionality in Complex Food Systems | ISSN: | 0366-6352![]() ![]() |
Издавач: | Haifa, Israel | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 119-119 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/325962 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.