Резултати

еНаука >  Резултати >  Alternative cereals: Quality characterisation of the flour using Micro-DoughLab
Назив: Alternative cereals: Quality characterisation of the flour using Micro-DoughLab
Аутори: Janić-Hajnal, Elizabet  ; Torbica, Aleksandra  ; Tomić, Jelena  
Година: 2016
Публикација: International Congress FoodTech 2016: III International Congress “Food Technology, Quality and Safety”, and XVII International Symposium “Feed Technology
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Bulevar cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-049-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 188-188
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/326000
URL: https://foodtech2016.uns.ac.rs/index.php?page=download-section-2016
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.