Rezultati
                
                    eNauka > 
                
                
                    Rezultati > 
                
                
                    Alternative cereals: Quality characterisation of the flour using Micro-DoughLab
                
            
            
            | Naziv: | Alternative cereals: Quality characterisation of the flour using Micro-DoughLab | Autori: | Janić-Hajnal, Elizabet  | 
Godina: | 2016 | Publikacija: | International Congress FoodTech 2016: III International Congress “Food Technology, Quality and Safety”, and XVII International Symposium “Feed Technology | Izdavač: | University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Bulevar cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia, Srbija | Tip rezultata: | Konferencijski rad | ISBN: | 978-86-7994-049-0   Pretraži identifikator | 
Kolacija: | str. 188-188 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/326000 | URL: | https://foodtech2016.uns.ac.rs/index.php?page=download-section-2016 | Izvor metapodataka: | Migrirano iz RIS podataka | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno.  | 
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.