Резултати

еНаука >  Резултати >  The contribution of lipophilic, hydrophilic and dietary fibre fractions to total antioxidant activity of tomato waste
Назив: The contribution of lipophilic, hydrophilic and dietary fibre fractions to total antioxidant activity of tomato waste
Аутори: Stajčić, Slađana M.  ; Ćetković, Gordana S.  ; Pajin, Biljana S.  ; Lončarević, Ivana S.  ; Čanadanović-Brunet, Jasna M.  ; Đilas, Sonja 
Година: 2018
Публикација: Archiv Fur Lebensmittelhygiene
ISSN: 0003-925X Archiv Fur Lebensmittelhygiene Претражи идентификатор
Издавач: M. & H. Schaper Verlag GmbH & Co. KG
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 69 br. 3 str. 92-98
DOI: 10.2376/0003-925X-69-92
WoS-ID: 000440877300002
Scopus-ID: 2-s2.0-85064820313
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/328211
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/1618
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.