Резултати
еНаука >
Резултати >
The contribution of lipophilic, hydrophilic and dietary fibre fractions to total antioxidant activity of tomato waste

Назив: | The contribution of lipophilic, hydrophilic and dietary fibre fractions to total antioxidant activity of tomato waste | Аутори: | Stajčić, Slađana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Archiv Fur Lebensmittelhygiene | ISSN: | 0003-925X![]() ![]() |
Издавач: | M. & H. Schaper Verlag GmbH & Co. KG | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 69 br. 3 str. 92-98 | DOI: | 10.2376/0003-925X-69-92 | WoS-ID: | 000440877300002 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85064820313 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/328211 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/1618 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.