Резултати

еНаука >  Резултати >  Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in wood smoke used for production of traditional smoked meat products in Serbia
Назив: Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in wood smoke used for production of traditional smoked meat products in Serbia
Аутори: Djinović, Jasna; Popović, Aleksandar R.  ; Jira, Wolfgang
Година: 2009
Публикација: Mitteilungsblatt der Fleischforschung Kulmbach
ISSN: 1862-6440 Претражи идентификатор
Издавач: Karlsruhe: Max Rubner-Institut
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 48 br. 185 str. 123-132
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/328339
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5067
Пројекат: Geohemijska ispitivanja u funkciji pronalaženja novih ležišta fosilnih goriva i zaštite životne sredine (RS-146008)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.