Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Aggregability and digestibility study of fruit juice fortified camel milk powder proteins
Naziv: Aggregability and digestibility study of fruit juice fortified camel milk powder proteins
Autori: Khulal, Urmila; Ghnimi, Sami; Stevanović, Nikola R.; Rajković, Andreja  ; Ćirković-Veličković, Tanja  
Godina: 2021
Publikacija: LWT
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Pretraži identifikator
Izdavač: Elsevier
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 152 str. 112250-112250
DOI: 10.1016/j.lwt.2021.112250
WoS-ID: 000696934500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85112399164
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/328386
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4746
Projekat: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet) (RS-200168)
Serbian Academy of Sciences and Arts (F-26)
European Commission (810752)
Ghent University Global Campus, Belgian Special Research Fund BOF StG (01N01718)
M-kategorija: 
21aM21a - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21a

16
SCOPUSTM
3
OpenCitations
17
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons licenca