Резултати

еНаука >  Резултати >  Aggregability and digestibility study of fruit juice fortified camel milk powder proteins
Назив: Aggregability and digestibility study of fruit juice fortified camel milk powder proteins
Аутори: Khulal, Urmila; Ghnimi, Sami; Stevanović, Nikola R.; Rajković, Andreja  ; Ćirković-Veličković, Tanja  
Година: 2021
Публикација: LWT
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 152 str. 112250-112250
DOI: 10.1016/j.lwt.2021.112250
WoS-ID: 000696934500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85112399164
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/328386
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4746
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet) (RS-200168)
Serbian Academy of Sciences and Arts (F-26)
European Commission (810752)
Ghent University Global Campus, Belgian Special Research Fund BOF StG (01N01718)
М-категорија: 
21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a

16
SCOPUSTM
3
OpenCitations
17
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца