Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of Hemp (Cannabis sativa L.) Seed Oil Press-Cake and Decaffeinated Green Tea Leaves (Camellia sinensis) on Functional Characteristics of Gluten-Free Crackers
Назив: Effects of Hemp (Cannabis sativa L.) Seed Oil Press-Cake and Decaffeinated Green Tea Leaves (Camellia sinensis) on Functional Characteristics of Gluten-Free Crackers
Аутори: Dimić, Etelka ; Radočaj O.; Tsao R.
Година: 2014
Публикација: Journal of Food Science
ISSN: 1750-3841 Journal of Food Science Претражи идентификатор
Издавач: IFT Science Publications from Wiley Blackwell
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 79 br. 3 str. 318-325
DOI: 10.1111/1750-3841.12370
WoS-ID: 000332596300009
Scopus-ID: 2-s2.0-84895859499
PMID: 79
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/7769
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/329506
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

89
SCOPUSTM
60
OpenCitations
62
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.