Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Izolacija i karakterizacija Lactobacillus curvatus sojeva iz fermentisane tradicionalne kobasice kao potencijalnih startera u mesnoj industriji
Naziv: Izolacija i karakterizacija Lactobacillus curvatus sojeva iz fermentisane tradicionalne kobasice kao potencijalnih startera u mesnoj industriji
Autori: Žugić Petrović Tanja; Ilić Predrag; Muruzović, Mirjana Ž.  ; Mladenović, Katarina G.  ; Čomić Ljiljana
Godina: 2018
Publikacija: II Kongres biologa Srbije
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-81413-08-1
Kolacija: str. 253-253
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/329968
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Zahtev za ispravku

Poruka će biti poslata Vašem NIO uredniku

Molimo Vas da unesete sadržaj

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.