Резултати

еНаука >  Резултати >  Production of bacteriocins and biogenic amines isolates from traditionally fermented Sremska sausage
Назив: Production of bacteriocins and biogenic amines isolates from traditionally fermented Sremska sausage
Аутори: Vesković-Moračanin, Slavica  ; Janković, Saša  ; Radičević, Tatjana  ; Lazar Turubatović
Година: 2010
Публикација: 56th International Congress of Meat Science and Technology (56th ICoMST) - Proceedings
Издавач: Korean science for food science of animal resources, National Institute of Animal Science, Jeju, Korea
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 11-1390906-000074-01 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: vol. Proceeding
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/332025
URL: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21058433
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.