Резултати
еНаука >
Резултати >
Production of bacteriocins and biogenic amines isolates from traditionally fermented Sremska sausage
Назив: | Production of bacteriocins and biogenic amines isolates from traditionally fermented Sremska sausage | Аутори: | Vesković-Moračanin, Slavica ; Janković, Saša ; Radičević, Tatjana ; Lazar Turubatović | Година: | 2010 | Публикација: | 56th International Congress of Meat Science and Technology (56th ICoMST) - Proceedings | Издавач: | Korean science for food science of animal resources, National Institute of Animal Science, Jeju, Korea | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 11-1390906-000074-01 ИСБН није валидан Претражи идентификатор | Колација: | vol. Proceeding | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/332025 | URL: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21058433 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.